Udvarhelyi búcsú a Románia-kupától

Vereség Olténiában

35

Nem sikerült a férfikézilabda Románia-kupában az első körön túljutnia a Székelyudvarhelyi Szejke SK-nak. Az udvarhelyiek szerdán Craiován szenvedtek ötgólos vereséget.

Nem sikerült a továbbjutás a Szejke SK-nak. Kikaptak az oltyánoktól

Ötgólos vereséggel búcsúzott a Székelyudvarhelyi Szejke SK a férfikézilabda Románia-kupa küzdelmeitől, Sipos Lóránt csapata a szintén A divíziós CSU Craiovától kaptak ki Olténiában.
A meccset a hazaiak jól kezdték, főleg az udvarhelyiek pontatlan támadásait és a védekezésben ejtett hibáit kihasználva ellentámadásokból szereztek több gólt is az első félidőben. A második félidőben sem sokat változott a játék képe, az oltyánok a játékrész felénél már nyolc góllal is vezettek. A meccs hajrájában viszont a Szejke SK játékosai összekapták magukat és háromgólosra csökkentették hátrányukat, ám a végére a craiovaiak ötre növelték előnyüket.
Eredmény: Románia-kupa, első kör: CSU Craiova – Székely­ud­varhelyi Szejke SK 36–31 (18–15). Az udvarhelyi gólszerzők: Fekete 8, Buguleț 5, Daninfeld 4, Kónya 3, Kopacz 3, Tăuțean 3, Komporály 2, Pál 1, Szász Előd 1, Jére 1.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek