Udvarhely kikapott

63

Szoros első félidőt követően könnyedén nyert a bajnoki címvédő City’US az FK Székely­ud­varhely ellen a hazai teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 6. fordulójában. A vendégek ugyan vezettek, ám a bajnokok hamar átvették az irányítást a meccsen.

Rangadót játszottak pénteken a marosvásárhelyi ligeti sportcsarnokban, ahol a hazai teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 6. fordulójában a bajnoki címvédő City’US a tavaszi ezüstérmes FK Székelyudvarhelyt fogadta. A vendégek remekül kezdték a meccset és az első percben meg is szerezték a vezetést, ám egy perccel később egyenlítettek a marosvásárhelyiek. Az egyenlítő találatot követően kiegyensúlyozottá vált a játék, az udvarhelyiek két ziccert is kihagytak, végül a 15. percben a hazaiaknak sikerült a vezetést megszerezniük.
A második félidőt is jobban kezdték a vendégek, de két egyéni hibát követően elhúztak a hazaiak, végül az utolsó tíz percre Jakab Zoltán kapusát mezőnyjátékosra cserélte, ám a húzás nem jött be és újra a hazaiak örülhettek. A 36. percben szépített az FK, ám a gólra újabb kettővel válaszoltak a hazaiak, így a rangadót a City’US megnyugtató előnnyel nyerte.
Eredmény: Marosvásárhelyi City’US – FK Székelyudvarhely 7–2 (2–1) /Ferreira (2.), Mimi Stoica (15.), Răducu (24., 38.), Ruxandari (26.), Aguiar (32.), Csoma A. (40.), illetve Szőcs László (1.), Dániel Rajmond (36.)/.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek