Új elnök és alelnök

128

Tisztújítást tartott a Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete, új elnököt és alelnököt választottak. Közleményükben úgy fogalmaztak: céljuk a városvezetés támogatása, segítése.

Czink Attila, az MPP új gyergyószentmiklósi elnöke Fotó: Kertész László

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Polgári Párt gyergyó­szent­miklósi szervezete.
Vadász-Szatmári István leköszönő elnök küzdelmes, mégis szép, eredményekben gazdag időszaknak jellemezte az elmúlt néhány évet a helyi szervezet életében – áll a szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményben.
A jelen lévő tagság a párt helyi elnökének Czink Attilát, míg alelnökének Kémenes Lászlót választotta. Az ügyvezető személye is változott, mostantól Szőcs Gábor látja el ezt a feladatot. Az új elnök munkáját fiatal csapat segíti Lukács Orsolya, Elekes István és Antal Szabolcs személyében.
Czink Attila beszédében megköszönte a leköszönő elnökség eddigi munkáját, ugyanakkor támogatásáról biztosította a párt helyi választott képviselőit.
– Fontos csapaton belül az új lendület, hiszen történelmi megvalósítások küszöbén áll városunk. Célunk és feladatunk, hogy munkánkkal segítsük a városvezetést, minden támogatást megadva, hogy eredmé­nyesen tudjanak dolgozni Gyer­gyószentmiklósért – fogalmazott az új elnök.
Szőcs Gábor is fontos feladatának tartja az elkezdett munka folytatását.
– Továbbra is várjuk a lakók észrevételét, javaslatát, meglátását, minden segítséget szívesen fogadunk. Irodánk, székházunk ajtaja mindenki számára nyitva áll – közölte az új ügyvezető.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek