Túl az odavágón Gyergyóban

Elkezdődött a megyei teremlabdarúgó-bajnokság a Gyergyó körzetiben, ahol az odavágó kört Tölgyesen rendezték öt csapat részvételével. A csíki csapatok a soron következő hétvégén kezdenek, míg az Udvarhely körzetiben február 18-án. A döntő tornára a három régió első két helyezettje jut ki.

Összesen 16 csapat nevezett végül a megyei teremlabdarúgó-bajnokságba, amelyet a szervezők regionális kitétek szerint három körzetre osztottak: Gyergyó, Udvarhely és Csík körzet.
A Gyergyó körzetiben, a többi kettőtől eltérően, oda- év visszavágó sorozatot rendeznek. Az odavágókat pedig a hétvégén már le is játszották Tölgyesen az öt csapat részvételével. A visszavágókat február 19-én rendezik Gyergyóremetén.
A Csík körzetibe hat alakulat – Madéfalvi SE, Csíkszépvízi MŰ, Csíkszentkirályi Borsáros, Csíkszentgyörgyi Fiság, Csíkcsicsói Ezüstfenyő, Csíkszentmihályi Törekvés – küzd meg a továbbjutást érő két helyért. A torna házigazdája Csíkszentkirály lesz, míg a mérkőzéseket február 11-én rendezik. A csapatokat két hármas csoportba osztották, ahonnan az első kettő az elődöntőbe kerül, míg azok győztesei a csíki elsőségért küzdenek majd.
Az Udvarhely körzetiben öt csapat – UH Székelyudvarhely, Székelykeresztúr, Agyagfalva, Cse­kefalva, Betfalva – játszik a két továbbjutást érő helyért. Itt mindenki játszik mindenkivel. A tornát február 18-án rendezik Székelykeresztúron.
Eredmények; Gyergyó körzet, odavágó, Tölgyes: Gyergyóremetei Kereszthegy – Tölgyesi SE 2–2, Gyergyószentmiklósi Inter II. – Gyergyószárhegyi Bástya 3–2, Remete – Gyergyócsomafalvi Délhegy 6–4, Tölgyes – Inter II. 2–2, Szárhegy – Csomafalva 3–3, Inter II. – Remete 2–6, Tölgyes – Szárhegy 5–2, Csomafalva – Inter II. 5–1, Szárhegy – Remete 0–6, Csomafalva – Tölgyes 3–7.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb