Trónok Harca, bocsánatkéréssel tartozol

207

Még egy rész, és véget ér a világ legnézettebb fantasy-sorozata, a Trónok harca. Az iskolákban, baráti társaságokban, sőt a munkahelyeken is visszatérő téma a westerosi karakterek sorsa, a fordulatokban bővelkedő történetből pedig még mindig nem derült ki világosan, hogy ki marad életben, és ki ül majd a Vastrónon.
Nem csoda tehát, hogy még a román belügyminisztérium lelkes munkatársai is sárkánylázban égnek, hiszen a napokban tettek közzé a Facebookon egy poénos bejegyzést a népszerű sorozat legutóbbi részével kapcsolatban. Mint írták: ha a gyártók nem hagyták volna ki a tűzoltókat a szereplőgárdából, akkor több ezer életet mentettek volna meg, és Királyvár még mindig állna.
Nos, ha még a minisztérium részéről is felfigyeltek a sorozat utolsó évadával kapcsolatos bakikra, akkor itt bizony nagy a baj. Kérdezem én, megállapíthatjuk, hogy ez az évad rossz, pusztán azért, mert fittyet hány a korábban megszokott alaposságra, és hipp-hopp mindent le akar tuszkolni az évekig koplaló néző torkán?
Minden bizonyossággal. Így tehát nem kell csodálkozni azon az össznépi öklendezésen se, amely a legismertebb filmes adatbázison történik (IMDb), ahol az eddig 9,5 pontszámra értékelt sorozat 6,5-ös lehúzásokat kap. Trónok harca, ismerd be, hogy bocsánatkéréssel tartozol, és nemcsak azért, mert népszerű teóriákat tettél semmissé, hanem azért is, mert lájkvadászatra késztetted a minisztériumot!
És ami a legrosszabb, sikerrel… Még a végén kiderül, hogy az őrült Deanerys a román kormány malmára hajtja a vizet, és akkor bizony mind megszívtuk, mert nincs az a Jon Snow, akinek a Balkán eme gyöngyszemében elismernék uralkodáshoz való jogát. Mind tudjuk, hová kerülnének az újabb betonkeresztek…

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek