2021, január 26, kedd.
custom_html_banner1

Tréner nélkül Marokkóban

Felkészülési meccset játszik a romániai teremlabdarúgó-válogatott Marokkóban. A válogatottkeretbe a Csíkszeredai Imperial Wet és az FK Székelyudvarhely is 2-2 játékost ad. Ugyanakkor ott van a keretben Szőcs László, Hadnagy István, illetve Mánya Szabolcs is.

December 8–9-én Marokkóban lép pályára a romániai teremlabdarúgó-válogatott. A házigazdák ellen két felkészülési mérkőzés erejéig lépnek pályára. A Robert Lupu (koronavírus-fertőzés miatt nem állhat a válogatott rendelkezésére) által dirigált csapat a 2022-es Európa-bajnoki selejtezőre készül, ahol Szerbia, Bosznia-Hercegovina és Észak-Macedónia lesz az ellenfél.

A nyolc előselejtezős csoportból az első helyezettek egyenes ágon jutnak ki a kontinensviadalra, miként a hat legjobb csoportmásodik. A két leggyengébb csoportmásodik egymás ellen küzd meg az utolsó kvalifikációt érő helyért. A tornát a tervek szerint Hollandiában rendezik.

A Marokkóba készülő romániai válogatottba az FK Csíkszereda két játékost ad Petrișor Toniță és  Adrian Pânzaru révén, míg az FK Székelyudvarhely Bálint Andort és Kedei Barnát.

A keretben ugyanakkor ott van a Dévai Autobergamót erősítő Szőcs László és Hadnagy István, miként a Kecskemétet erősítő Mánya Szabolcs is.

A válogatott kerete: kapusok: Petrișor Toniță (Csíkszeredai Imperial WET), Roberto Voin (Dévai Autobergamo); mezőnyjátékosok: Octavian Cireș (CS United Galac), Valentin Ilaș (Temesvári CFR), Bálint Andor, Kedei Barna (FK Székelyudvarhely), Adrian Pânzaru (Csíkszeredai Imperial WET), Szőcs László, Sergiu Gavrilă, Marinică Plugaru, Dumitru Stoica, Hadnagy István (mind Dévai Autobergamo), Sávio Valadares (AFC Kajrat Almatî), Mánya Szabolcs (SG Kecskemét Futsal).HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,355RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb