Továbbjutott a Győr

22

Hazai pályán szenvedett ötgólos vereséget a Bukaresti CSM női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája középdöntőjének nyolcadik fordulójában a Vardar Szkopjetől. Ez pedig azt is jelenti, hogy a további két forduló eredményétől függetlenül a II-es csoportból a címvédő Buducsnoszt Podgorica, illetve a Győri ETO biztosan negyeddöntős.

Öt góllal nyert Bukarestben a Vardar Szkopje a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének nyolcadik fordulójában kedden este a CSM vendégeként. Sikerével a macedón együttes egy pontra megközelítette a már biztosan negyeddöntős, második helyen álló győrieket a tabellán. A középdöntő február végén zárul. A két hatos csoport első négy-négy helyezettje keresztbe játszik az áprilisi negyeddöntőben, a párharcok győztesei jutnak a május 7–8-i, budapesti négyes döntőbe.
A I-es csoportból biztosan továbblépett már a Rosztov Don. A további három kiadó helyre négy csapat hajt: a Ferencváros, a Nagybányai HCM, a Larvik, illetve a Fleury. A II-es csoportból a címvédő Buducsnoszt Podgorica, a Győri ETO és a Vardar biztosította helyét a negyeddöntőben. A fennmaradó egy helyért a Bukaresti CSM és a dán Midtjylland küzd.
Az állás és a hétvégi műsor: I-es csoport: az állás: 1. Rosztov-Don 15 pont, 2. Ferencváros 10, 3. Larvik 8, 4. Nagybánya 8, 5. Fleury 6, 6. Thüringer 1; a műsor: Nagybányai HCM – Thüringer HC, Rosztov-Don – Fleury és Larvik – Ferencváros; II-es csoport: 1. Buducsnoszt 13 pont, 2. Győr 11, 3. Vardar 10, 4. Bukaresti CSM 7, 5. Midtjylland 5, 6. Savehof 2; a műsor: Győri ETO – Savehof, Midtjylland – Bukaresti CSM és Vardar Szkopje – Buducsnoszt Podgorica.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.