Tornát nyert az SZKC

57

Háromcsapatos felkészülési tornát rendezett az elmúlt hétvégén a Székelyudvarhelyi KC. Dragan Djukics hiányában a csapatot az erőnléti edző, Alekszandar Petrovics készítette fel a tornára, ám Kuzmanoszki volt az, aki irányított a kispadról és a pályáról egyaránt.

Zsúfolt héten van túl a Székelyudvarhelyi KC, a csapat tagjai a hét első napjaiban edzéseiken főképp az állóképességet, a fizikai erőnlétet fejlesztették, de a technikai-taktikai elemeket is gyakorolták, majd csütörtökön átestek Marosvásárhelyen egy komplex orvosi vizsgán. Péntektől vasárnapig egy felkészülési tornát is szervezett az SZKC, amelyen a Tordai Potaissa és a CSM Focșani vett részt.
A tornán Szaldacenka, Baranau és Vilovszki nem lépett pályára, az SZKC kapusa és jobbszélsője ugyanis az Európa-bajnokságon érdekelt, akárcsak a csapat edzője, Dragan Djukics. A csapatot Kuzmanoszki irányította a kispadról és a pályáról egyaránt, Djukics helyett.
A torna nyitómeccsét az SZKC a Potaissa ellen vívta pénteken este, a hazaiak az első percektől kezdve vezettek és uralták végig a meccset. Szombaton a tordaiak szoros meccsen ugyan, de győztek Focșani ellen, tegnap pedig az SZKC nyert könnyedén a moldvai csapat ellen.

Eredmények
Székelyudvarhelyi KC – Tordai Potaissa 34–30 (18–16). A hazaiak gólszerzői: Mihalcea 12, Szőke 6, Tálas 6, Balázs 2, Csog 2, Ghiță 2, Kuzmanoszki 2, Dragas 1, Fekete 1.
Tordai Potaissa – CSM Focșani 31–28 (15–14).
Székelyudvarhelyi KC – CSM Focșani 31–26 (15–13). A hazaiak gólszerzői: Tálas 6, Mihalcea 5, Balázs 4, Csog 4, Ghiță 3, Kovacevic 3, Krivokapic 3, Da Rosa 1, Dragas 1, Vionea 1.
A torna végeredménye: 1. SZKC, 2. Potaissa, 3. Focșani.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek