Tökéletes hétvégét zártak

Nyert a GYHK és a Sportklub is

23

A két megyei csapat szállította a győzelmeket a jégkorong Erste Liga legutóbbi találkozóin. A Sportklub hazai környezetben fektette két vállra a Fehérvári Titánokat, míg a Gyergyói Hoki Klub magyarországi túráját tökéletes teljesítménnyel zárta. Minden meccsét a rendes játékidőben húzta be.

Három és fél perc hoki elég volt a Sportklubnak Fotó: Pál Zoltán

Izgalmas napokon vannak túl a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatánál, hiszen a csütörtöki brassói fájó vereséget követően a vezetőség „élő húsba vágott”. A játékosok közül Vlastimil Lakosilnak köszönték meg az eddigi munkáját, csakúgy, mint Leo Gudas vezetőedzőnek, aki az elmúlt szezonban a maximumot hozta ki a keretből, de az idén valami hibádzott.
Az edzőváltás után Hozó Levente dirigálta már le a „kispadról” a Fehérvári Titánok elleni meccset. A kék-fehérek az első harmadban egy góllal mentek, hogy a második felvonás elején szűk négy perc alatt eldöntsék a találkozó sorsát, amikor zsinórban négyet vágtak be és ötgólos előnyre tettek szert. Ez ugyan kényelmesebbé tette a csapatot, de a vendégek csak mínusz kettőig tudtak kapaszkodni.
A Gyergyói Hoki Klub nagyszerű hétvégét zárt magyarországi túráján. Miután csütörtökön Bécsben nyertek, addig pénteken és vasárnap a magyar fővárost is „bevették”. Előbb kemény meccsen a Hokiklub Budapestet, majd tegnap este már könnyedén a Vasast győzték le.
Az Erste Ligában hétfőtől szünet következik, de a román bajnokságban nem lesz megállás egyik csapatnak sem.

Eredmények
Péntek: Hokiklub Budapest – Gyergyói HK 2–3 (1–1, 1–0, 0–2), Debreceni DEAC – Dunaújvárosi Acélbikák 6–2 (1–0, 3–0, 2–2), FTC-Telekom – Schiller-Vasas SC 3–2 (2–2, 0–0, 1–0), Brassói Corona – Fehérvári Titánok 3–2 (0–1, 1–0, 1–1, 0–0, 1–0) – sz. u., Vienna Capitals II. – Újpest 1–5 (1–1, 0–3, 0–1).
Vasárnap: Csíkszeredai Sportklub – Fehérvári Titánok 7–5 (3–2, 4–2, 0–1), Schiller-Vasas SC – Gyergyó HK 0–5 (0–2, 0–0, 0–3), FTC-Telekom – Hokiklub Budapest 8–3 (5–1, 1–0, 2–2). A Debreceni DEAC – Vienna Capitals II. mérkőzés tegnap este lapzárta után ért véget.
A mai műsor: Dunaújvárosi Acélbikák – Újpest (21).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek