Tökéletes első torna

17

Elrajtoltak a teremlabdarúgó-baj­nokság második vonalának küzdelmei is a hétvégén. Az első kör­mérkőzéses torna házigazdája Piatra Neamţ volt. A Gyer­gyó­szentmiklósi Inter és az újonc Csík­szeredai Imperial Wet is behúzta meccseit. A gyergyóiak pedig gólkülönbségüknek köszönhetően vezetik a tabellát.

Piatra Neamţ adott otthont a román teremlabdarúgó-bajnokság második vonala nyitó körmérkőzéses tornájának. A sorozatban két megyei csapat is érdekelt a Gyergyószentmiklósi Inter és a Csíkszeredai Imperial Wet révén.
Az Inter a nyitómeccsen a Brassói Colteát győzte le hét góllal szombaton, majd másnap a torna legnagyobb arányú győzelmét – 23–0 – aratta a Brassói Blue Angellel szemben. Az újonc csíki csapat is jól kezdett, hiszen az első meccsén sima 11–4-es, majd a második találkozón 4–0-s győzelmet arattak. Az első torna után az Inter gólarányának köszönhetően az első, míg a csíkiak a harmadikok. A két megyei csapat mellett a Buzău és a United Gala II. tudhat tökéletes teljesítményt a háta mögött. A következő tornát október 10–11. között Segesváron rendezik.
Eredmények: 1. forduló: Csíkszeredai Imperial Wet – Bucovina Vicov 11–4, Gyergyószentmiklósi Inter – Brassói Coltea 9–2, Ceahlăul Piatra Neamţ – Segesvári Pro Tineret 7–1, Fortius 2014 – Galaci United II. 2–3, Luceafărul Buzău – Brassói Blue Angel 13–1; 2. forduló: Inter Gyergyó – Blue Angel 23–0, Imperial Wet – Segesvár 4–0, Galac II. – Brassói Coltea 9–0, Bucovina Vicov – Buzău 4–9, Fortius – Ceahlăul 3–3.

Magyar–román Debrecenben
Ma este 21 órától rendezik a teremlabdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóját a debreceni Főnix Csarnokban, ahol Magyarország válogatottja és Románia csap össze. A Buzăuban megrendezett odavágón, mint ismert, a felek 2–2-es döntetlent játszottak. A mérkőzéssel kapcsolatosan Jakab Zoltán, a román válogatott szövetségi kapitánya megjegyezte: „Egy motivált magyar válogatott ellen játszottunk az odavágón, de úgy érzem, hogy a mutatott játék alapján győzelmet érdemeltünk volna. Az első mérkőzés fényében kiélezett, nyílt küzdelemre számítok Debrecenben, ahol nüanszok fognak dönteni az Eb-részvételről. Tapasztaltabb, technikásabb csapatunk van, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy részt vegyünk a szerbiai Eb-n”.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek