Több mint száz programot kínáltak

GYMK-évértékelő

32

Gazdag és tartalmas évet zárt a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ (GYMK) – összegzett Fórika Sebestyén (fotónkon), az intézmény igazgatója. Mint mondta, olyan programokat is igyekeztek kínálni az óévben, amelyek újdonságnak számítottak, és örömteli, hogy ezek mindegyikére pozitív visszajelzések érkeztek.

Fotó: Jakab Lóránt

Huszonkilenc rendezvény főszervezője és tizenkét nagyobb volumenű esemény társszervezője volt ebben az évben a GYMK, közel 150 programot biztosítva az érdeklődőknek. Az intézmény 660 ezer lejből gazdálkodott idén, ebből pedig természetesen nemcsak a fenntartásra, hanem a különböző programokra is költöttek.
– Sikerült új programokkal bővíteni a kínálatunkat, de azokat is megtartottuk, amelyek megszokottak és közkedveltek voltak – mutatott rá Fórika Sebestyén igazgató, hozzátéve: idén is törekedtek arra, hogy figyelembe vegyék a közönség véleményét és kritikáit.
A partnereiknek, támogatóiknak is köszönetet mondott az intézményvezető, hangsúlyozva, számos gyergyószentmiklósi intézmény és civil szervezet bérmentve segédkezett egy-egy rendezvény lebonyolításában.
Legnagyobb látogatottsága a Kárpát-medencei Disznótoros Fesztiválnak, valamint a Szent Miklós-napi nagykoncertnek volt ebben az évben, de az igazgató szerint a filmvetítések, valamint a régi autókat felvonultató Kastély Rally is számos érdeklődőt vonzott.
Fórika Sebestyén egyébként – a sikeres versenyvizsgát követően – új mandátumot nyert idén az intézmény élén.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek