2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Több játékelem szorul felújításra

Sorra felújítják a játszótereket Gyergyószentmiklóson. Az elmúlt napokban a Bucsin negyedben található játszóteret rendbe tették az önkormányzat munkatársai, s a következő hetekben folytatják a munkát.

A Szende játszótér felújítva várja a gyerekeket. Következik újabb kettő Fotó: Lázár Hajnal

Nagyon sokan használják a néhány éve átadott három játszóteret Gyergyószentmiklóson. Éppen ezért a játékok rongálódása elkerülhetetlen, időről időre javításra van szükség, hogy ne legyen sérülésveszélyes a gyerekek számára.
A Bucsin negyedben található Szende nevet viselő játszótér megújulva várja már a gyerekeket. Ez egyrészt a környéken lakó családoknak köszönhető, ugyanis tavaly szülői összefogásnak köszönhetően felújítottak több játszótéri elemet. Idén az önkormányzat megbízásából folytatták a munkát, újrafestették a játszótéri elemeket, ahol szükséges volt, megerősítették azokat és a kerítésoszlopokat is kicserélték – írja közleményben a városháza. Megjegyzik, bíznak benne, hogy használói vigyáznak majd az elemek épségére, és rendeltetésüknek megfelelően használják azokat.
A felújítás a Virág negyedben folytatódik a Hapci játszótéren, ott is több játékelem szorul javításra, s már elkezdődött az egyes elemek cseréje. Harmadikként a városi bölcsőde mellett található Vidor játszótér kerül majd sorra.

Lázár Hajnal

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb