Több ifivel kezdenék a tavaszi idényt: Bajban az FK egyik riválisa

26

Csak február végén kezdődnek a labdarúgó másodosztály küzdelmei, de a szebb napokat megélt és jelenleg is kieső helyen álló Pandurii Târgu Jiu nagy bajban van. Sorra hagyják el a játékosok a csapatot. A fogadóirodák biztos kiesőnek vélik. Az FK Csíkszereda nagy küzdelem árán a bentmaradásért játszik tavasszal a vélemények szerint.

Évek óta anyagi gondokkal küzd a korábbi első ligás Pandurii Târgu Jiu másodosztályú labdarúgócsapata, amely nemcsak hogy jelenleg is kieső helyen áll és menthetetlennek tűnik, de játékosai is sorra hagyják ott a csapatot. A klub háza tájáról a liga2.ro szaklapnak adott interjúban a vezetőedző kifejtette, hogy a télen már többen elmentek a csapattól, míg ez még további játékosok esetében is várható, akiket U19-esekkel pótolnak majd.
A másodosztály küzdelmeire a különböző fogadóirodák már megtették oddsaikat, hogy mely csapatok a favoritok a feljutásra, illetve melyek kerülnek majd a harmadosztályba.
A feljutás egyértelmű várományosa a jelenleg is listavezető Aradi UTA, míg a második helyen a ligaújonc Bukaresti Rapid található a Dacia Mioveni előtt. E három csapat a favorit, míg a többiek leszakadva találhatók az oddsokat figyelembe véve.
A Daco Getica visszalépése nyomán négy kieső lesz ebben a szezonban. Ebből kettőre nagy eséllyel pályázik a Sportul Snagov, illetve a korábban említett Pandurii. A fennmaradó két helyre négyen „pályáznak” – Concordia Chiajna, Resicabányai VSK, FK Csíkszereda és Temesvári Ripensia –, akik között hatalmas harc várható.
A bajnokság február 22-én rajtol és az FK Csíkszereda az Aradi UTA-t látja vendégül.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek