Tizenkettedik a vegyes váltó

71

Az ausztriai Obertilliachban zajló sítájfutók felnőtt Európa-bajnokságán a tizenkettedik helyen zárt a romániai vegyes váltó. A kisifjúságiak kontinensbajnok­ságán is remekeltek a VSK Csík­szereda sportolói.

Ráduly Csongor a 37. helyen fejezte be a keddi versenyt
Ráduly Csongor a 37. helyen fejezte be a keddi versenyt

Jól szerepelt az ausztriai sítájfutó Európa-bajnokság felnőtt vegyes váltók versenyében a román válogatott, a csíkszeredai Suciu Simion és a craiovai Anghel Andra alkotta páros kedden a 12. helyen ért célba olyan csapatokat megelőzve, mint az ukrán, a szlovén, a szlovák és a német váltó. A versenyt az oroszok nyerték a svédek és a norvégok előtt.
Szintén Obertilliachban rendezték a kisifjúságiak Európa-bajnokságát, ahol a svájci Nicola Mueller nyert, a nagybányai Biro Alexandru a 21., Constantin Cristian a 23., míg a csíkszeredai Ráduly Csongor a 37. lett. A nagyifjúságiaknál az oroszok domináltak, az első tízbe öten is befértek, az arany- és ezüstérmet is ők vitték haza. A legjobb romániai eredmény Tîntar Mihai nevéhez fűződik, aki a 24. helyen ért célba. A csíkdánfalvi Szász Botond Magyarországot képviselte, ő 40. lett.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek