Tét a második hely

51

Sorozatban jönnek a fontosabbnál fontosabb mérkőzések a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata számára. Vlad Caba együttese ezúttal – három fordulóval az alapszakasz vége előtt – a jelenleg harmadik helyezett Bukaresti CSM-hez látogat. A találkozó tétje az alapszakasz második helye.

Eldőlhet a második hely sorsa Fotó: Csedő Attila / Archív
Eldőlhet a második hely sorsa Fotó: Csedő Attila / Archív

Még három párharc van hátra a román férfi kézilabda-bajnokság alap­szakaszából, a huszonnegyedik játéknapon idegenbe utazik a Székelyudvarhelyi KC alakulata. Egy újabb kőkemény találkozó jön a Vlad Caba által felkészített alakulat számára, hiszen az ellenfél a Bukaresti CSM lesz.
A fővárosiakkal szembeni mér­kőzés kimenetele eldöntheti, hogy melyik klub végez a tabella második helyén. Jelenleg ezen a helyen az SZKC áll, előnye két pont a CSM-vel szemben, viszont a soros ellenlábas egy találkozóval kevesebbet játszott. A fővárosiak tegnap este léptek pályára az első helyezett Bukaresti Dinamóval szemben. A találkozó viszont lapzárta után ért véget.
A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a hétvégi játéknap pontos menetrendjét. Ez alapján az SZKC Bukaresti CSM elleni meccsét március 13-án, vasárnap rendezik, a kezdési időpont pedig 11 óra. A tervek szerint a találkozót élőben közvetíti a Digi Sport tévétársaság.
Az udvarhelyi alakulatnak van miért visszavágnia, hiszen az odavágón, még a 11. fordulóban, hazai környezetben minimális egygólos – 27–28 – vereséget szenvedtek. A fővárosiak viszont az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújtanak, ami jól jöhet az SZKC-nak.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek