Tesztmeccsek következnek

31

Javában tart a Székelyud­var­helyi KC férfi kézilabdacsapatának felkészülése az augusztus végén rajtoló román bajnokságra. A keret két személy kivételével teljes. Az SZKC első erőpróbáira a hét végén kerül sor, amikor csütörtöktől szombatig három felkészülési mérkőzést is játszik saját közönsége előtt.

Vlad Caba irányításával keményen készül a román bajnoki rajtra a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata. Az edzések két fronton zajlanak: délelőtt Florin Vasilican vezetésével az erőnléti felkészülésé a főszerep, míg a délutániakon már a labda is előkerül. Ez a program az előttünk álló héten is folytatódik, majd a hétvégéhez közeledve három felkészülési mérkőzés van kilátásban.
A Székelyudvarhelyi KC a városi sportcsarnokba hívott meg három, a román élvonalban szereplő együttest, a három nap alatt mindenki megmérkőzik minden­kivel. A Dunărea Călărași, a Resicabányai HC és a Bukaresti Steaua fogadta el a klub meghívását az augusztus 4–6. közötti, a Székelyudvarhely-kupa nevet viselő tornára. Érdekességképp, utóbbi kettővel épp a bajnokság első két fordulójában néznek farkasszemet.
A meccseket csütörtökön és pénteken délután, szombaton pedig délelőtt rendezik. A tornára a belépés díjtalan lesz, a szurkolók ekkor szerezhetik be először bérleteiket a soron következő idényre a sportlétesítmény jegypénztárában.

A torna menetrendje
Augusztus 4., csütörtök: Bukaresti Steaua – Dunărea Călărași (17 óra), Székelyudvarhelyi KC – Resicabányai HC (19).
Augusztus 5., péntek: Du­nărea Călărași – Resicabányai HC (17), Székelyudvarhelyi KC – Bukaresti Steaua (19).
Augusztus 6., szombat: Bukaresti Steaua – Resicabányai HC (10), Székelyudvarhelyi KC – Dunărea Călărași (12).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.