Térségi bicikliút-hálózatot terveznek

Sóvidék–Hegyalja

45

Biciklisek, turisták, vendéglá­tásban érdekelt személyek véleményét várja a Sóvidék Kis­térségi Egyesület a Sóvidék–Hegyalja térségét érintő biciklis úthálózat megvalósíthatóságának előtanulmánya elkészítése érdekébe.

Célunk az, hogy olyan turisztikai beruházások valósuljanak meg térségünkben, amelyek révén nőni fog a térségünkben eltöltött vendégéjszakák száma. Ehhez vonzó programokat kell ajánljunk, megcélozva az aktív életmódot kedvelőket is, szélesítve ezáltal a térségük által megcélozható turistacsoportokat. Ennek első fázisa, hogy megvizsgáljuk, miként alakíthatunk ki térségi bicikliút-hálózatot, amely megfelel egyrészt az uniós gyakorlatnak, másrészt összeköti a térségünk látnivalóit, és harmadrészt bekapcsolja a szomszédos térségeket is – tájékoztatott céljaikról Bokor Sándor, Parajd polgármestere, a Sóvidék Kistérségi Egyesület elnöke.
A közzétett feladatfüzettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat december 17-ig várják, majd ezek figyelembevételével fogják az előtanulmány elkészítőjét szerződtetni. Bokor Sándor elmondása szerint céljuk, hogy márciusban már kész legyen az első munkaanyag.
A megvalósíthatósági előtanulmány tervezett feladatfüzete elérhető az alábbi linken: https://goo.gl/Bxg7qW.
A véleményeket, javaslatokat a sovidek.kiregio@gmail.com e-mail-címre várják.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek