Terembe vonulnak

A Csík körzeti csapatok is beállnak a megyei teremlabdarúgó-bajnokság körébe. A hat benevezett csapat Csíkszentkirályon küzd meg a döntő tornán való részvétel jogáért. Csak az első kettő kvalifikálja magát.

Hat csapat részvételével Csíkszentkirályon rendezik a megyei teremlabdarúgó-bajnokság Csík körzeti csoportmérkőzéseit. A legutóbbi hétvégén a sorozat Tölgyesen kezdődött, ahol a gyergyószéki alakulatok az odavágókat rendezték.
Ezúttal a csíki csapatokon van a sor. Itt viszont csak egy kört rendeznek. A hat benevezett csapatot a szervező Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) két csoportba sorolta. A csoportharmadikok az ötödik helyért játszanak, míg az első kettő az elődöntőbe kerül, ahonnan már az első két helyért játszanak, amely továbbjutást jelent a megyei nagydöntőre.
Az Udvarhely körzetiben február 18-án rendezik a tornát Székelykeresztúron öt csapat részvételével, míg a Gyergyó körzetiben a visszavágókra február 19-én kerül sor Gyergyóremetén.

A hétvégi csíki program: A csoport: Csíkszentkirályi Borsáros – Madéfalvi SE (9 óra), Madéfalva – Csíkszépvízi MŰ (11), Szépvíz – Szentkirály (13);
B csoport: Csíkszentgyörgyi Fiság – Csíkszentmihályi Törekvés (10), Szentmihály – Csíkcsicsói Ezüstfenyő (12), Csicsó – Fiság (14); az 5. helyért (15); elődöntő (16 és 17).

Iaşi-ban az FK
Hétvégén az 18. fordulót rendezik a teremlabdarúgó első ligában, amely során érdekelt lesz az FK Székelyudvarhely is. A Jakab Zoltán által dirigált udvarhelyi alakulat a CSM Poli Iași vendége lesz. A találkozót hétfőn 19 órától rendezik. A forduló előtt az FK a negyedik helyen áll 32 ponttal, míg a Iași a hetedik pozícióban 23 egységgel. A bajnokságot a Galaci United vezeti 38 ponttal, utána következik a Dévai Autobergamo 34 és a Temesvári Informatica 33 ponttal. Itt megjegyezzük, hogy a Galac egy meccsel többet játszott, mint az élmezőny többi fele.