Temetési időszak

51

A mai nappal lejár a farsang, sok helyen újfent eltemették Illést és várják, vagy épp várjuk a tavaszt. Ez a bizonyos tavasz pedig meghozza többek között a jégkorongidény legizgalmasabb részét, vagyis a rájátszást. Ennek részese két fronton is a Csíkszeredai Sportklub is. A román bajnokságban ugyan még ellenfélre várnak, ám az Erste Ligában már megvan az ellenfél, miután a Dunaújvárosi Acélbikák választották ki a kék-fehéreket a negyeddöntőre.
Az utóbbi időben a csapat nem játszott túl fényesen, ami részben köszönhető annak is, hogy közel január közepe óta nem játszott tétmeccset, amely valóban valamilyen téttel bírt volna. Ám a keret az idény során megmutatta, hogy mire képes, és nemegyszer nemhogy felvette a harcot az élmezőnnyel, de sikerült alapos meglepetést is okozni. Ennek ellenére temetik már a csapatot, hogy bizony ebből nem fognak jól kijönni. Mindezt annak ellenére, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy a formát nem lehet egész évben magasan fenntartani, hiszen meccs meccset követ. A Sportklub az idei szezonban már túl van 73 pontokban mért találkozón. A kék-fehéreknek ebben az idényben eddig egyszer kellett a formát magasan fenntartani, éspedig december végére, amikor Románia-kupa-döntőt játszottak és húzták be tükörsimán.
Ezúttal most erre a csúcsra kell visszavinni a csapatot minden tekintetben, mert most kezdődik a szezon sava-borsa. A kétkedőknek üzenném, hogy bár farsangkor ugyan temetni szoktunk, de bikát ütni is.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek