Tejbegyűjtők felszerelését támogatják

53

Kilencvenezer lejes támogatási keretösszeget kínálva Hargita megyei szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztő egyesületek számára hirdetett meg pályázati felhívást a megyei önkormányzat Vidékfejlesztési Egyesülete. A pályázati kiírás keretében a helyi egyesületek tejbegyűjtő központok felszerelésére, tejhűtőtankok, tejminőség-ellenőrző készülékek, illetve irodai eszközök – számítógépek, nyomtatók, tejtermelés-nyilvántartási programok –, továbbá szállítóeszközök beszerzésének résztámogatására pályázhatnak. A Vidékfejlesztési Egyesület által kínált vissza nem térítendő támogatás a beruházási projektek összköltségének legtöbb 49 százalékáig terjedhet. A fennmaradó 51 százalékos hányadot önrészként a pályázó juh- és szarvasmarha-tenyésztő egyesületeknek kell előteremteniük.
Vidékfejlesztési Egyesület támogatására olyan hivatalosan bejegyzett szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztők helyi és megyei egyesületei pályázhatnak, amelyek székhelye azon településeken található, melyek önkormányzatai tagjai Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének, vagy megyei érdekeltségűek. A pályázatok benyújtási határideje: 2016. április 30., 12 óra.
További információ, illetve a pályázási űrlap és a pályázási útmutató a közhasznú egyesület Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám alatti székhelyén igényelhető, a megyeháza 244-es irodájában. De felvilágosítás, bővebb tájékoztatás a 0740–169850, 0740–122490-es telefonszámokon vagy e-mailben: a karikascsilla@hargitamegye.ro; a szaboakos@hargitamegye.ro elektronikus drótpostacímeken is kérhető. A pályázati űrlap a www.hargitamegye.ro honlapról is letölthető.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek