Tatabányáról igazol Bukarestbe

Egy év kitérő után

38

A Székelyudvarhelyi KC egykori neveltje, a beállós Szász András a Grundfos Tatabányától visszatér a Bukaresti Dinamóhoz. A 26 esztendős sportoló Bajnokok Ligája-indulásban bízó alakulathoz igazol.

Szász jól teljesített Bukarestben

A magyar válogatottságban is bízva, írt alá a Grundfos Tatabányához egy évvel ezelőtt a vargyasi születésű Szász András a Bukaresti Dinamótól. A remek felépítésű – 198 cm és 110 kg-os beállós – kézilabdázó a Székelyudvarhelyi KC neveltje volt, és a csapat megszűnése után igazolt a fővárosba a Dinamóhoz, ahol alapemberré vált. A 2017/2018-as idénybeli bajnoki címet követően a Grundfos Tatabányához igazolt. Közben a Dinamo mint román bajnok ott volt a Bajnokok Ligájában, és hatalmas bravúrt elérve egészen a nyolcaddöntőig menetelt, ahol a világsztárokkal teletűzdelt PSG-vel kellett volna farkasszemet nézzen. A járvány viszont közbeszólt.
A Bukaresti Dinamo viszont a soron következő idényre is kemény csapatot épít, és le szeretné tenni a névjegyét a BL-ben, ahová minden bizonnyal zöldkártyával jut a csoportkörbe. A hétvégén előbb hazahozták a legjobb román játékosnak jegyzett Valentin Ghioneát a Spor-
ting Lisszabontól, majd az örök rivális Steauától Javier Humetet. Ezt követőn került sor Szász András le-, vagy inkább visszaigazolására.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.