Tapadni az élmezőnyre

39

Az utolsó előtti fordulót rendezik a román labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában. A Székelyudvarhelyi FC a Radnóti SK-t látja vendégül, míg az FK Csíkszereda a Kolozs megyei Nemeszsukra utazik. Mindkét gárda nehéz feladat előtt áll.

Nemeszsukot is bevenné az FK Fotó: Halmágyi Zsolt
Nemeszsukot is bevenné az FK Fotó: Halmágyi Zsolt

Megtörné hazai nyeretlenségi sorozatát a Szé­kely­udvarhelyi FC har­madik ligás labdarúgócsapata az őszi idény utolsó előtti fordulójában. Az udvarhelyiek ellenfele a Sé­tatéri stadionban a Radnóti SK lesz. A Botorok János és Szín Fe­renc által dirigált udvarhelyiek eddig ugyanis hazai pályán nem szereztek pontot a bajnokság során, és ez lesz utolsó alkalmuk, mivel az utolsó fordulóban Fu­gyi­vá­sárhelyen vendégeskednek. Az SZFC jelen pillanatban hét ponttal a 12. helyen áll, míg a Radnót hat ponttal többet szerezve a tizedik pozícióban van.
Az élmezőnyhöz közel álló Ilyés Róbert–Albu László dirigálta csíkiak a negyedik helyen tanyázó Nemeszsuki Unirea vendégei lesznek. A két csapatot öt pont választja el a tabellán. Egy pozitív eredménnyel rá lehetne tapadni a csoport élmezőnyére.
Mindkét csapat szombaton 14 órától lép pályára.

Kötelező a győzelem
Nem úgy alakul az FK Székely­udvarhely teremlabdarúgó-csapatának idei szezonja, mint ahogyan azt sokan elvárták. A Jakab Zoltán által felkészített csapat bukdácsol a bajnokságban. Kilenc mérkőzésből csupán négyet sikerült megnyerniük, míg a többit elveszítették. A hétvégén viszont kötelező javítani a mérlegen hiszen a Kolozsvári Clujana érkezik Udvarhelyre, akik ellen nem lehet kérdéses a három pont megszerzése.

A hétvégi műsor
III. liga, 5. csoport, 12. forduló: holnap: Székelyudvarhelyi FC – Radnóti SK (14), Nemeszsuki Unirea – FK Csíkszereda (14).
Ifjúsági labdarúgás, 1. csoport, 12. forduló: holnap: U19: FC Botoșani – FK Csíkszereda (12); U17: FC Botoșani – FK Csíkszereda (U17).
Teremlabdarúgás, 11. forduló: vasárnap: FK Székelyudvarhely – Kolozsvári Clujana (18).
Női Szuperliga, 8. forduló: vasárnap: Székelyudvarhelyi Vasas Femina – Nagybányai Függetlenség (11).
Megyei bajnokság, 12. forduló: holnap: Székelykeresztúri Egyesülés – Csíkszentsimoni Szefite (15), Gyergyószentmikló­si Jövő – Balánbányai Bányász (15); vasárnap: Maroshévízi Pro Mureșul – Székelyudvarhelyi Roseal (15).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek