Taekwondo WT Románia-kupa: Öt csíki végzett a dobogón

28

Sikeresen szerepeltek a Csíki Titánok SK tékvandósai a Románia-kupán, a csíkszeredai sportolók közül öten éremmel tétek haza a hétvégi versenyről. A Iaşi-ban tartott viadal azonban nem volt könnyű, hiszen a gyerekkategóriák legfontosabb mérkőzéseit éjfélkor tartották.

A Csíki Titánok sportolói jól szerepeltek a Románia-kupán

Öt éremmel tértek haza a Iași-ban tartott tékvandó WT Románia-kupa-versenyről a Csíki Titánok SK sportolói. A csíkiaknak egy arany-, két ezüst- és két bronzérem termett az elmúlt hét végén tartott viadalon, ami főleg a gyerekkategóriás sportolóknak egyáltalán nem volt könnyű.
Hargita megyéből csak a Csíki Titánok SK sportolói utaztak a moldvai viadalra Dombi Gyula edző kíséretében, ahol küzdelemben (kyorugi) próbálták a legjobb eredményeket elérni. A viadalon egyébként közel félezer sportoló vett részt. Dombi Gyula elégedett volt tanítványai eredményeivel, noha szerinte több esetben is nagyon kevésen múlott a jobb helyezés. „Külön örömmel tölt el, hogy Görbe Arnold aranyérmes lett, ugyanakkor Cojocea Alin újra versenyzett küzdelemben, és bizonyította, hogy a legjobbak között van a helye” – írta versenybeszámolójában a csíki edző. Hozzátette, voltak nehezítő körülmények is, amelyek nagyban befolyásolták a csíkiak eredményeit. „Az elődöntőket és döntőket a gyerekkategóriáknak éjjel 12 órakor tartották. Ez egy 7-8 éves gyereknek nagyon megterhelő, de ettől függetlenül nagyon jól bizonyítottak a tanítványaim” – tette hozzá Dombi Gyula 2 DAN-os edző.
A Csíki Titánok SK sportolóinak helyezései: 1. helyezett: Görbe Arnold (ifjúsági, –65 kg); 2. helyezettek: Dombi Patrik (gyerek II., –25 kg) és Cojocea Alin (ifjúsági, –68 kg); 3. helyezettek: Nyirő Richárd (gyerek I., –30 kg) és Demián Dóra (gyerek II., –25 kg); 4. helyezett: Mihálcz Andrea (gyerek I., –30 kg).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek