Szünet után tétmeccsek

Bajnokik előtt állnak

23

Egyhetes szünetet követően hétvégén folytatódik a teremlabdarúgó-bajnokság, amely során mind a Csíkszeredai Imperial Wet, mind az FK Székelyudvarhely pályára lép. Sőt előbbiek rangadót is játszanak. A szünet alatt viszont mindkét csapatból játékosok hiányoztak válogatott kötelezettség miatt.

A romániai teremlabdarúgó-válogatott megnyerte a kínai tornát, amelyen részt vett a hétvégén. Az FK Székelyudvarhelyt és a Csíkszeredai Imperial Wet alakulatát is két-két játékos képviselte. A Robert Lupu által irányított együttes megnyerte mindhárom összecsapását, így hazahozta a kupát a Távol-Keletről. A román nemzeti együttesbe két FK-játékos, Andrei Grigoraș és Csoma Alpár kapott behívót, míg Csíkszeredából Cristian Matei és Szőcs László. A válogatott eredményei, gólszerzői: 3–2 Marokkóval – Mimi Stoica 2, Cristian Matei, 5–0 Mexikóval – Andrei Crăciun, Szőcs László 2-2, Csoma Alpár, 4–3 Kínával – Szőcs László 2, Cristian Matei, Paulo Ferreira.
A magyar válogatott kedden és szerdán játszik páros mérkőzést Tbilisziben a házigazda Grúziával. A keret tagja az udvarhelyieket erősítő Miklós Tamás.
A hétvégén viszont mindkét klubcsapat pályára kell lépjen. A Csíkszeredai Imperial Wet a mögötte álló Dunărea Călărași-t fogadja szombaton 19.30 órától. Cosmin Gherman csapatának van visszavágnivalója, hiszen az odavágón egygólos vereséget szenvedtek. Az FL Székelyudvarhely december 11-én, kedden 20 órától lép pályára a Bucovina Vîcov otthonában.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek