Szülővárosom, Csíkszereda

77

A József Attila Általános Iskola egyik harmadik osztályából kerültek ki azok a gyermekek, akik részt vettek a Németh Géza Egyesület által kezdeményezett Szülővárosom, Csíkszereda programban.
Négy hét alatt nagyon sok eseményben volt részük: kirándultak Hargitafürdőre, Csíksomlyóra, Zsö­gödben meglátogatták a Nagy Imre Képtárat, az Útkereszteződésben, Csíkszereda város története kiállítást – köszönet Kádár Kincsőnek a nagyszerű vezetésért –, fogadta őket a Városházán a polgármester úr, találkoztak Miklós Edittel és hokisokkal is. Sok mindent megtanultak városunkról, anyagot gyűjtöttek plakátkészítéshez, az igazgató bácsi is mesélt nekik érdekes dolgokat.
A programokat szervezte, irányította Páll Edit és Pászka Zsuzsa tanító néni, akik nagyon sokat dolgoztak, tettek azért, hogy a projekt sikeres legyen.

Csikós Klára, Csíkszereda

A program, támogatója Csíkszereda város tanácsa.
Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek