Szombaton ismét helyi termékek vására

274

Hargita Megye Tanácsa és az alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége ismét megszervezi a helyi termékek vásárát, május 16-án, szombaton reggel 9 órától délután 4 óráig az Erőss Zsolt Sportaréna parkolójában.

Nagy az érdeklődés a helyi, hagyományos termékek iránt Fotó: Cilip Árpád

 

A biztonsági előírásoknak betartásával ismét megszervezik a helyi termékek vásárát, ezúttal új helyszínen, az Erőss Zsolt Sportaréna parkolójában. Szombaton reggel 9 órától egészen délután 4 óráig várják az érdeklődőket, vásárlókat a helyi termelők.

− Sok termék gyűlt fel a termelők raktárában ezidő alatt. Mi támogatjuk a helyi termelőinket, illetve segítséget nyújtunk a lakosoknak abban, hogy helyi hagyományos és egészséges élelmiszert vásárolhasson. Gazdaságunk, valamint a kis termelőink csak úgy tudnak életképesek maradni, ha első sorban a Hargita megyei lakosok itteni termelőtől vásárolnak – mondta el lapunknak Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének igazgatója.

Május 16-tól kezdődően ezután minden szombaton megtartják a vásárt, ahol hetente harminc termelő váltogatja majd egymást.

HN-információ

 

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.