Szokatlan időpontban játszanak

39

Néhány nap múlva elkezdődik a román férfi kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszása. A Székelyudvarhelyi KC ellenfele, mint ismert, a Tordai Potaissa lesz. A két nyert mérkőzésig tartó párharc első összecsapását Székelyudvarhelyen rendezik még­hozzá szombaton 11 órától. Az SZKC holnaptól elkezdi a jegyek értékesítését is.

Hosszú szünet után Tálasék szombaton lépnek pályára Fotó: Csedő Attila / Archív
Hosszú szünet után Tálasék szombaton lépnek pályára Fotó: Csedő Attila / Archív

Pár hetes szünetet követően – a nemzeti válogatottak különböző találkozókat játszottak – a férfi kézilabda-bajnokság a rájátszással folytatódik. Az alapszakasz után a Székelyudvarhelyi KC a harmadik helyről várja a bajnokság második felét, az ellenfele az első körben a Tordai Potaissa lesz.
A fiúk hazai környezetben kezdik az egyik fél két győzelméig tartó összecsapást, a második mérkőzést idegenben rendezik. Amennyiben szükség lesz a mindent eldöntő, harmadik ütközetre, akkor azt ismét a székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezik. A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közölte a negyeddöntő első felvonásának dátumát. Ez alapján a rájátszást április 23-án, szombaton kezdődik 11 órától. A Kolozs megyei gárdával szembeni párharcot a tervek szerint élőben közvetíti a Digi Sport tévétársaság.
„A belépők értékesítését szerdától indítjuk, három napig a városi sportcsarnok jegypénztáránál lehet beszerezni ezeket elővételben 16–19 óra között. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az ALAP típusú bérlet a bajnokság ezen meccseire már nem érvényes, e tulajdonosok ülőhelyeit csütörtökig tartjuk fenn” – áll az SZKC közleményében.
Kupagyőztes a CSM
Hétvégén rendezték meg a Románia-kupa Final Fourját Brailan, amely végén a Bukaresti CSM örvendhetett. A fővárosi alakulat az elődöntőben az SZKC-t is búcsúztató második ligás Konstancai HC Dobrogea Sudot verte (26–24), majd a fináléban a Bukaresti Steauát (27–24). A harmadik helyet a konstancai alakulat gyűjtötte be, miután a kisdöntőben 28–20-re győzött a Dunărea Călărași-val szemben.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek