Szlovákiában versenyeznek

16

Tegnap kezdődött el és vasárnap zárul a Szlovák Kerékpáros Körverseny. A nemzetközi szakszövetség versenynaptárában 2.1-es kategóriájúként szereplő viadalon rangos mezőny állt rajthoz, közöttük a csíkszeredai Team Novák is.

A Szlovák Kerékpáros Körversenyen tekernek a héten a csíkszeredai Team Novák tagjai. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) versenynaptárában 2.1-es szorzóval szereplő viadalon rangos csapatokkal küzdhetnek a csíkiak kerékpárosai. A Team Novák Nicolae Tanovițchii, Olekszandr Prevar, Andrij Bra­tascsuk, Jehor Dementyev, László Péter és Balázsi Lóránt felállással vesz részt a viadalon.
Tegnap este Poprád utcáin tartották az egyéni időfutamot, amely lapzártánk után ért véget. Ma a Poprád és Csorbató közötti 165, a Rózsahegy és Máriatölgyes közötti 204 kilométer vár a mezőnyre. Szombaton Máriatölgyesről Nyitrára (181 km), vasárnap pedig Nyitráról Galántára (147 km) tekernek a kerékpárosok.
A szlovákiai versenyen a Team Novák mellett két world-tour csapat (a belga Qiuck Step, a német Bora, a francia Cofidis), valamint négy pro-kontinentális, tíz kontinentális és három válogatott (szlovák, német, belga) állt rajthoz.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.