Színjátszás Kalibáskőn

71

Harmadszorra szervezi meg a Valeo Art Egyesület és az Üvegfigurák színjátszó­csoport a Szín.folt nevű színjátszó tábort, ismét Kalibáskőt választva helyszínül. A tíznapos táborban – amely augusztus 7–17. között zajlik – a szervezők elsősorban saját csoportjuk tagjait részesítik előnyben, de volt rá eset, amikor külsős diákok is részt vehettek.

A tábor célja a színjátszást kedvelő, arra nyitott, tehetséges, kíváncsi fiatalok szakmai és önismereti fejlesztése különböző gyakorlatokkal. Improvizációs gyakorlatokat, ritmusgyakorlatokat, koncentrációs és csapatépítő játékokat tartanak ezekben a napokban, reggeltől estig. Ezenkívül erőszakmentes kommunikációval, színészmesterséggel és mozgás-workshoppal is foglalkoznak Szalay Zsanett erőszakmentes kommunikáció tréner, Bekő Fóri Zenkő színész és Kányádi György koreográfus segíts égével.
A tábor meghatározó mind a vezetők, mind pedig a csoport tagjai számára. A táborban lehetőség nyílik ismerkedésre és közvetlen beszélgetésekre, ami színjátszással foglalkozó csoport számára elengedhetetlen.

Faluvégi C. Krisztina

Az eseményt a Valeo Art Egyesület szervezi Hargita Megye Tanácsa és a Bethlen Gábor Alap jóvoltából. A szervezők ezúton is köszönik a támogatást.

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek