péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Szétlövések után vereség

Letudta első felkészülési mérkőzését a Gyergyói Hoki Klub a soron következő bajnoki idényre való felkészülés jegyében. A GYHK a szlovák másodosztályban szereplő Léva vendégeként kapott ki szétlövések után. Ami viszont biztató számukra, hogy a nyári új szerzemények öt gólt szereztek.

Egy hét jeges felkészülés után letudta első felkészülési mérkőzését a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata. A Leif Strömberg vezényelte gyergyói alakulat a felvidéki Lévára utazott, ahol a szlovák másodosztályban szereplő házigazdákkal mérte össze erejét.
A vezetést még a nyári új igazolás, Phil Bushbacher szerezte meg, ám utána a hazaiakról szólt a meccs. A szünetig egyenlítettek, majd a második felvonásban kétgólos előnyre tettek szert. A harmadik harmadban a hazaiak már elérték a hatodik góljukat is, de a GYHK is kapaszkodott Zagidulin vezérletével, aki mesterhármasig jutott, hogy végül döntetlenre hozzák a rendes játékidőt. Jöhetett az azonnali szétlövés, ahol a hazaiak javára billent a mérleg nyelve.
A GYHK így elveszítette első meccsét, ám új játékosai remekül dobták bele magukat a küzdelembe, hiszen csupán Péter Zsolt számít réginek a gólszerzők közül, a többiek újak.

Felkészülési mérkőzés
Lévai HK Levice – Gyergyói Hoki Klub 7–6 (1–1, 3–1, 2–4, 1–0) – szétlövések után /a gyergyói gólszerzők: Albert Zagidullin 3, Phil Bushbacher, Péter Zsolt, Antal Zsombor/.
A GYHK sorösszeállításai: kapusok: Cooke, Ruczuj; 1. sor: Tendler, Valdix, Bushbacher, Góga, Kozma; 2. sor: Zagidullin, Pesztunov, Csergő, Bobcek, Raszulov; 3. sor: Antal Zs., Péter, Constantin, Nagy Cs., Orbán; 4. sor: Sára, Benedek, Elekes-Darabont, Ferencz, Csibi, Creangă.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb