Székelykeresztúr a győztes

Címvédés megyei teremlabdarúgásban

58

Gyergyószárhegy adott otthont vasárnap a Hargita megyei te­rem­labdarúgó-bajnokság idei ki­írása döntő tornájának. Hat csapat küzdött a bajnoki serlegért, amely végül Székely­ke­resztúrra került.

Százszázalékos teljesítménnyel zárta a megyei döntő tornát a Székelykeresztúri Egyesülés

Lezárult a hétvégén az idei Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság, a döntő tornának vasárnap Gyergyó­szár­hegy adott otthont. Előzetesen három tornát rendeztek, minden csoportból az első két helyezett jutott a döntőbe.
A döntő tornán részt vevő csapatokat két csoportra osztották, a két csoportelső az elődöntőbe jutott, ennek győztesei pedig az idei Hargita megyei teremlabdarúgó bajnoki címért küzdöttek.
A csoportküzdelmek során az A jelű hármasban a gólarány döntött a továbbjutásról, mivel körbeverés történt. Az FK Székely­udvarhely U19 így elsőként, míg a házigazda Bástya másodikként ment tovább, a házigazda Bástya pedig kevesebb lőtt gólja miatt maradt le az elődöntőről. A B csoportot a Székelykeresztúri Egyesülés nyerte százszázalékos teljesítménnyel az Inter Gyergyó U19 előtt, így mindkét gárda elődöntőt játszhatott.
A csoportharmadikok meccsét az ötödik helyért az IPSE Szé­kelyudvarhely nyerte a Korondi Ifjúság ellen elég nagy fölénnyel. Az elődöntőket a két csoportgyőztes nyerte, igaz, mind a két találkozón szoros küzdelem után csak egygólos sikerek születtek. A kisdöntőben az Inter Gyergyó U19-es csapata a házigazdák ellen diadalmaskodott, míg a döntőt a Székelykeresztúri Egyesülés húzta be, amely megvédte címét, és 2018 után idén is megnyerte a megyei teremlabdarúgó-bajnokságot. Egyébként a keresztúriak a tornán mind a négy találkozójukat megnyerték

Eredmények
Csoportküzdelmek: A csoport: Gyergyószárhegyi Bástya – Ko­rondi Ifjúság 2–0, Bástya – FK Székelyudvarhely U19 3–6, Ifjúság – FK Székelyudvarhely U19 4–3. B csoport: Székelykeresztúri Egyesülés – Inter Gyergyó U19 3–2, Egyesülés – IPSE Szé­kely­udvarhely 5–4, Inter Gyergyó U19 – IPSE 7–2.
Elődöntők: FK Székelyudvarhely U19 – Inter Gyergyó 3–2, Bástya – Egyesülés 0–1.
Helyosztók: az 5. helyért: Ifjúság – IPSE 4–10; kisdöntő: Inter Gyergyó U19 – Bástya 5–3; döntő: FK Székelyudvarhely U19 – Székelykeresztúri Egyesülés 2–4.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek