Szebbé teszik 20 család karácsonyát

Eredményesen zárult a gyűjtés. Továbbra is a rászorulókért dolgoznak Fotó: Balázs Brigitta
69

Tegnap délután lehetett adományokat eljuttatni a csíkszeredai Szent Imre Ifjúsági Központba, ahol a Juventutti Alapítvány szervezett karácsonyi jótékonysági akciót. Balázs Briggitta karitatív koordinátor elmondta, hogy a nagy összefogásnak köszönhetően eredményes volt az akció, és valóban szebb lesz több mint húsz család karácsonya.

Eredményesen zárult a gyűjtés. Továbbra is a rászorulókért dolgoznak Fotó: Balázs Brigitta

Hatalmas rakásokban áll­tak a játékok tegnap délután a Szent Imre Ifjúsági Központban, ahol az 5 kihelyezett gyüjtődoboz is teljesen megtelt: rengetegen csatlakoztak a Legyen szebb 20 család karácsonya! című felhíváshoz.
– Körülbelül 70 gyermekhez látogatunk el, hiszen elsősorban nagycsaládosokat céloztunk meg ezzel a gyűjtéssel. Novembertől rengeteg hasonló akció volt a városban, köszönjük, hogy újból segítettek – nyilatkozta Balázs Brigitta.

Keresztes Bea

[box type=”shadow” ]Adományoztak a Csíki Titánok is

28 általuk készített ajándékcsomagot adott át tegnap a Csíki Titánok Takewando Klub a Juventutti Alapítvány székhelyén. A használt, de működőképes és új játékokat, valamint ruhákat is tartalmazó dobozokat a csapattagok a rászoruló gyerekekre gondolva gyűjtötték össze. „Újabb jó példa az egymásra figyelésre. Köszönjük a szülők, gyerekek hozzáállását, hozzájárulását” – fogalmazott Dombi Gyula, a klub alapítója. Mint azt lapunknak elmondta, évente csatlakoznak a Csíkszeredában szervezett adománygyűjtő akciókhoz, és ez elvi kérdés is számukra.[/box]

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.