Száznégyen a Fit.Feel-kupán

Rangos torna Székelyudvarhelyen

20

Újabb rangos, az országos Ama­Tur sorozatban A kategóriás asztalitenisz-versenyt tartottak az elmúlt hétvégén a megyében. A Székelyudvarhelyen megtartott Fit.Feel-kupán két kategóriában összesen száznégyen álltak az asztalok mellé.

Vajda Ernő és Canea Kocsis András a döntőt követően

Idén ötödik alkalommal tartottak az országos AmaTur sorozat keretében A kategóriás asztalitenisz-tornát Hargita megyében, Székelyudvarhely pedig második alkalommal volt házigazda. A Fit.Feel-kupán két kategóriában összesen száznégy sportoló küzdött. A versenyen a Hargita megyei sportolók mellett Kovászna, Maros, Brassó, Bákó, Kolozs, Bihar és Szeben megyéből, valamint Bukarestből is volt asztaliteniszező.
Az összevont Elite/Nyílt kate­góriát – amelyben 45-en versenyeztek – a székelyudvarhelyi Mózes Gyula nyerte, aki a döntőben a köpe­ci Bardócz Szilárdot győzte le, a harmadik helyen a dicsőszentmártoni Dabacan Dorin és a marosvásárhelyi Irsai István végzett.
Az összevont kezdők/haladók kategóriában hatvanan álltak az asztalokhoz, a viadalt a szászrégeni Vajda Ernő nyerte, aki a döntőben a kézdivásárhelyi Canea Kocsis András ellen nyert, a harmadik helyet az ónfalvi Subtirelu Marius és a csíkszeredai Demeter Árpád szerezte meg.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek