Szavalatot és fotókat várnak

Felhívás diákoknak

33

Huszonkettedik alkalommal hirdette meg a Gyermeknapi Versmondók Találkozóját a Gyergyó­szentmiklósi Művelődési Központ. Ezúttal videón várják a szavalatokat. Fotópályázatot is hirdettek.

Fotó: Gyergyó­szentmiklósi Művelődési Központ

A találkozón évről évre sok óvodás és kisiskolás vett részt a Gyergyói-medence településeiről. A rendezvény nem marad el idén sem, bár nem lesz valódi találkozó. A rendhagyó szavalásra közép- és nagycsoportos, illetve előkészítő és I–IV. osztályos gyerekek videóit várják. Verset szabadon választhatnak a résztvevők, csupán a témát szabták meg a szervezők: a játék. Arra kérik a gyerekeket, a szavalat előtt mutatkozzanak be névvel és életkorral. A videókat az info@gymk.ro címre várják május 24-ig.
A nagyobb diákok számára fotópályázatot hirdetett a művelődési központ Otthon a világ, ahogy én látom címmel. V–VIII. és IX–XII. osztályos diákok fotóit várják, a fényképek mellé egy legtöbb egyoldalas történettel, mely kapcsolódik a felvétel témájához. Egy pályázótól legtöbb három fotót fogadnak. A képeket szintén az info@gymk.ro e-mail-címre várják május 15-én délig. A beérkezett pályamunkákat háromtagú zsűri (dr. Munzlinger Attila, Csiki Zsuzsanna, Nagy Dorottya) értékeli, eredményhirdetés május 25-én lesz, a nyertesek ajándékcsomagot kapnak.

Lázár Hajnal

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.