Számítógép-adomány falvaknak

44

Udvarhelyszéken működő vidéki civilszervezeteknek hirdet használt, de működő számítógépekre pályázatot a Székely­udvarhelyi Közösségi Alapítvány. Március 24-ig várják a jelentkezőket.

Használt, de működő számítógépeket adományoz­na, így segítené az ud­­­var­­­helyszéki vidéki településeken működő civilszervezetek tevé­keny­­ségét a Székelyudvarhelyi Kö­zösségi Alapítvány (SZKA) az ud­varhelyszéki aktív vidéki civilszer­vezetek munkáját.
A Vidék Alap programban meg­hirdetett pályázatban 12 használt, korszerű asztali számítógépet, billentyűzetet és 8 darab képernyőt ajánlottak fel. Az eszközöket olyan udvarhelyszéki vidéki civilszervezetek igényelhetik, amelyek vidéki bejegyzéssel rendelkeznek és kimondottan vidéken fejtik ki tevékenységüket.
A pályázásban való részvétel feltétele, hogy a civilszervezet rendszeres, a helyi közösség számára hasznos munkát fejtsen ki, legyen bejelentkezve az SZKA civil tudásközpont elnevezésű adatbázisába (http://szka.org/civil-tudasbazis/).
A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy megvásárolják a gépek működéséhez szükséges merevlemezt, és a számítógépet egy hónapon belül üzembe helyezik – tájékoztatott Berkeczi Zsolt, a Közösségi Alapítvány sajtófelelőse.
Az érdeklődők a pályázatról bővebb információkat a Szé­kelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány székhelyén, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt, vagy az alapítvány honlapján, az szka.org oldalon találnak.
A szükséges dokumentumok leadási határideje március 24., az eredményhirdetésre legkésőbb április 11-ig sort kerítenek.

Lázár Emese

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.