Szakmaiságra épülő testületet szeretnének

36

Nyilvánosságra hozta az RMDSZ gyergyószentmiklósi szervezete a helyhatósági választásokon részt vevő jelöltjeinek listáját.

Már korábban jelezte az RMDSZ gyergyó­szent­miklósi szervezete, hogy Bajkó Lászlót indítja polgármesterjelöltként a helyhatósági választásokon, és ezt a döntést annak ellenére is fenntartják, hogy a Szövetség egyes vezetői nem helyeslik a lépést, és egy RMDSZ által megrendelt felmérés sem kedvez a jelöltnek. Bajkó arra hivatkozik, hogy a gyergyószentmiklósi választmány 3011 támogató aláírást gyűjtött polgármesterjelöltsége kapcsán. A gyergyószentmiklósi szervezet hangsúlyozta korábban azt is, szakmaiságra épülő városi tanácsosi testület kialakítását tűzték ki célul.
Tegnap nyilvánosságra hozták a jelöltek listáját. A következő 24 személy szerepel ezen: Bajkó László vállalkozó, Bányász Lehel autómérnök, dr. Ádám József mentőorvos, Romfeld Zsolt agrármérnök, Gáll Enikő aligazgató–tanár, Dézsi Zoltán tanár, Szőcs Tivadar közgazdász, Farkas Zoltán igazgató–tanár, Bartha Zsolt topográfus, Pál Zoltán építész, Kántor Boglárka tanítónő, Laczkó Levente ügyvezető, Csergő Ottó vidékfejlesztési mérnök, Csergő Tibor András történész–igazgató, Kulcsár László igazgató, Szakács József logisztikai menedzser, Buslig Gyula nyug. sportreferens, Bilibók Csongor vállalkozó, Albert Mária-Gabriela idegenforgalmi menedzser, Tusa Lajos szociálisközpont-vezető, Mann Géza tanár, Antal Bacsó Sándor elektromérnök, Fórika Sándor mérnök, Szabó László autószerelő.
A listát a Gyergyó Területi Küldöttek Állandó Tanácsa véglegesíti, amely várhatóan a hét végén ülésezik majd, és a szent­miklósi mellett Gyergyó terület többi településének listáit is megvitatják.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.