Szakmai gyakorlat Wrocławban

74

A Venczel József Szakközépiskola X. osztályos, asztalos szakos diákjai július 25. és július 13. között a lengyelországi Wrocław területén valósították meg szakmai gyakorlatukat az Erasmus+ projekt keretén belül.
A háromhetes eltöltött idő alatt a diákok egy jól felszerelt, komoly bútorgyárban gyarapították szakmai tudásukat, jártasságukat, gyűjthettek szakmai tapasztalatokat.
A gyakorlati tevékenység mellett számos múzeumlátogatásban, kirándulásban volt részük, mint például: wrocławi Történelmi Múzeum, Egyetemi Múzeum, katonai Múzeum megtekintése, valamint Krakkóban a Jagelló Egyetem, Schindler Múzeum meglátogatása, illetve a dél-szibériai Gross–Ro­sen Múzeum (munkatábor), Ksicz-kastély. Mindezek mellett hasznosíthatták, gyarapíthatták angolnyelv-tudásukat, interkulturális is mereteiket, alkalmazkodó készségeiket, fejlesztették csapatszellemüket.
A diákok itthoni beszámolójukat csillogó szemmel, önbizalommal telten tartották meg az iskola tanárainak, illetve a szülőknek, mondván: „Életre szóló élményekben részesültünk. Köszönjük!”

Györfy Erika

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.