Szabadjegyakciót hirdetett a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház: Színházjegyet is hozhat az angyal

58

Szabadjegyakciót indított útjára a karácsony közeledtével a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház. Az előcsarnokban felállított alternatív karácsonyfára fel lehet akasztani egy vagy több megvásárolt színházjegyet, amelyet a társulat olyan személyeknek juttat el, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kulturális tevékenységekre költsenek.

Karácsonyfa a színház előcsarnokában                                                                   Fotó: Boncina-Székely Szidónia

Megvásárolt színházjegy felajánlásával szerezhetünk örömet a Figura decemberi előadásainak valamelyikével – áll a társulat által közzétett felhívásban. A felajánló a színház jegypénztárában egy vagy több teljes árú színházjegyet vásárolhat: a szabadjegyek az előcsarnokban felállított karácsonyfát díszítik, ahonnan az érdeklődők levehetik azokat. A színház ugyanakkor a helyi szociális szervezetek segítségét igénybe véve juttatja el a szabadjegyeket mindazon kultúrakedvelőknek, akik szűkös anyagi kereteik miatt nem tudnák megvásárolni azokat.
A gyergyószentmiklósi társulat december 27-én, pénteken Tamás Boglár Persze című egyéni produkcióját játssza, december 28-án, szombaton Marie Jones: Kövekkel a zsebében című darabját, december 29-én, vasárnap pedig Örkény István: Tóték című tragikomédiáját tűzte műsorra; mindhárom előadás este hét órától kezdődik. A felajánlható szabadjegyek egységesen 15 lejbe kerülnek.
A színház jegypénztára legközelebb december 27-én, pénteken lesz nyitva 15–19 óra között, valamint december 28–29-én, szombaton és vasárnap előadás előtt fél órával.

Boncina-Székely Szidónia

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek