Survivor: Balázs Verának szurkolhatunk

Alfalvi versenyző a túlélőműsorban

285

Hétfőn este visszatért a tévéképernyőre a világ egyik legnézettebb valóságshowja, a Survivor – a magyarországi RTL Klub által sugárzott túlélőműsor újabb évada drámai pillanatokat ígér, ezúttal pedig Balázs Vera személyében székelyföldi versenyzőnek is szoríthatunk. A gyergyóalfalvi Sövér Elek Iskolaközpont testnevelő-tanára hosszú válogatási folyamat után, több ezer jelentkező közül jutott be a versenybe, megkeresésünkre pedig rámutatott: semmi más nem lebeg a szeme előtt, kizárólag a győzelem.

Fotó: Szász Adorján

Balázs Vera győzelmi szándékkal utazott a Fülöp-szigeteki emberpróbáló megmérettetésre, és a kereskedelmi csatornának elmondta: „Székelyföldön az a szokás, ha valamit elkezd az ember, azt be is fejezi!” A verseny tavalyi évadához hasonlóan, ezúttal is törzsekbe szerveződve, elszigetelten élnek a résztvevők, akiknek folyamatosan erejükről, állóképességükről, kitartásukról kell tanúbizonyságot tenniük a feladatok során.
Balázs Vera lapunk érdeklődésére kifejtette, az előző évadba nem sikerült bejutnia, végignézve azonban még inkább tudatosult benne, hogy nem szabad feladnia, mert a Survivor neki való megmérettetés.
– A teljes életem a sportra épül, mindig a küzdés volt jellemző rám, hogy egyre feljebb jussak – fogalmazott.
Vera itthon is több versenyen ért el kimagasló eredményt, ilyen volt például a Carpathian Gladiator vagy a Székely Hajsza is, elmondása szerint pedig most idegen környezetben, szokatlan klímában akarja győzelemig feszegetni a határait. Megjegyezte, természetesen a pénznyeremény is nagyban motiválta a döntésében. Vera szerint a pszichikai megpróbáltatás, a családtól – párjától és ötves kisfiától – való távollét a legnehezebb számára, de igyekszik legyőzni az akadályokat, és sikerrel hazatérni.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek