Súlyos Sporting-vereség

Nyugaton elkezdődött a bajnokság

27

Elkezdődött a Hargita megyei labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjában a tavaszi idény. A 14. fordulóban mindössze öt meccset játszottak, ugyanis két találkozót elnapoltak.

Öt mérkőzéssel kezdődött el a hétvégén a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság, egyelőre csak a Nyugati csoportban szereplő csapatok jutottak szóhoz. Keleten még egy hét pihenőt kapta a csapatok.
A 4. Liga Nyugati csoportjában is mindössze öt találkozót játszottak, ugyanis két mérkőzést a csapatok kérésére elnapoltak. Az öt meccsből négyen a vendéglátók győztek, az egyetlen kivétel a Székelyudvarhelyi Sporting – Szentábrahám találkozó volt, ahol a vendégek súlyos csapást mértek a házigazdákra. Az Andycom focisai hamar vezetéshez jutottak, ám erre még volt válasza a Sportingnak, azonban ezt követően a szentábrahámiak irányították a meccset, és végül nyolcat lőttek az udvarhelyieknek.

Eredmények
Nyugati csoport, 14. forduló: Ho­mo­ródalmási Ho­mo­ród – Agyagfalvi Lendület 2–1, Szé­kely­udvarhelyi Sporting – Szent­áb­ra­hámi Andycom 1–8, Far­kas­la­ka – Tartód Varság 4–2, Nagy­ga­lamb­falva – Zetelaki Fe­nyő 3–1, Lövétei Egyesülés – Szé­kely­ud­var­helyi Roseal 1–0. A Malomfalvi If­júság – Betfalvi Küküllő meccset március 23-án, a Székelykeresztúri E­gyesülés – Szentegyházi Vasas találkozót március 31-én rendezik.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek