Súlyos csíki vereség Galacon

34

Súlyos vereséget szenvedett tegnap este Galacon a VSK Csíkszereda férfikosárlabda-csapata a hazai bajnokság második fordulójában. Az első negyedben még tudta tartani magát a csíki csapat, ám a második játékrészben a galaciaknak minden sikerült, így a nagyszünet előtt már eldőlt a győztes kiléte.

Magusar (4) a VSK Csíkszereda egyik legponterősebb játékosa volt Fotó: László F. Csaba / Archív

Ötvenegy pontos vereséget szenvedett el tegnap este Galacon a VSK Csíkszereda csapata a hazai férfikézilabda-bajnokság második fordulójában. A csíkiak jól kezdték a találkozót, az első negyedben többször is vezettek, ám a játékrész végére a Phoenix játékosai összekapták magukat, és egypontos előnnyel mehettek pihenni.
A második negyed a csíkiak számára katasztrofálisra sikerült. Másfél percnyi játék után vezettek, ám ezt követően hét percig nem találtak a gyűrűbe, ezalatt a galaciak pedig 28 pontot értek el, és ekkora volt a hazaiak előnye a nagyszünetben. A fordulást követően a hazaiak uralták továbbra is a játékot, és könnyedén húzták be a győzelmet.
– A második negyed elején Medgyesy Robert térdsérülést szenvedett, az irányító kiesésével pedig megmagyarázhatatlan módon esett szét a csapat játéka a játékrészben, az összeszedett hátrányt pedig egyszerűen lehetetlen volt ledolgozni – nyilatkozta lapunknak a találkozót követően Lászlófy Botond, a VSK edzője.
Eredmény: Phoenix Galac – VSK Csíkszereda 110:59 (18:17, 36:9, 28:14, 28:19). A csíki pontszerzők: Simeunovic 20 (4 x 3), Magusar 15 (1 x 3), Ostojic 15, Olariu 4, László Arnold 3 (1 x 3), Medgyesy 2.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek