Sportklub-győzelem a rangadón

104

Véget ért Gyergyószentmiklóson a jégkorong Gyilkos-tó Kupa, melynek utolsó mérkőzésén a Csíkszeredai Sportklub kétgólos győzelmet aratott a házigazda Gyergyói Hoki Klub ellen, megszerezve a második helyet.

Izgalmas, ám széttördelt meccset húzott be a Sportklub Fotó: Pál Zoltán

Kétgólos csíkszeredai siker született vasárnap este Gyer­gyószentmiklóson a jégkorong Gyilkos-tó Kupa zá­rómérkőzésén. Sokan úgy gondolták, hogy a Gyergyói Hoki Klub – Csíkszeredai Sportklub dönt majd a torna győztes kilétéről, de a Debreceni DEAC végül mindenkit megviccelt. A megyei rangadó végül a második hely sorsáról döntött. A találkozó nem hozott magas színvonalú játékot, de a Sportklub végig jobban játszva, remekül küzdve kétgólos győzelmet aratott a gyergyói csapat ellen, Becze Tihamér és Rokaly Szilárd találataival.
A két csapat közül a Csíkszeredai Sportklub már a héten elkezdi hivatalos meccseinek sorát, hiszen a Sapientia U23-as csapatát látja vendégül a Vákár Lajos Műjégpályán, majd jövő hét elején a Bukaresti Steaua érkezik. A Sapientia U23-as csapata viszont már bemutatkozott a román felnőttbajnokságban, ahol két alkalommal is 16–1-es vereséget szenvedtek a Brassói Coronától a Cenk alatti városban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek