Sorsoltak a kupában

43

Egyetlen megyei csapatként a második liga újonca, a Csíkszeredai Imperial Wet maradt talpon a teremlabdarúgó Románia-kupában, amely negyeddöntőjének sorsolását megtartották. Ez alapján a második ligát vezető csíkiak az élvonal bajnoki címére pályázó Marosvásárhelyi City’US-t kapták. Március 31-én rendezik a meccset Csíkszeredában.

Segesvár után Vásárhely következik Fotó: László Róbert
Segesvár után Vásárhely következik Fotó: László Róbert

Kisorsolták a teremlabdarúgó Románia-kupa negyeddöntőinek párosításait, amelyben egy megyei csapat volt érdekelt a Csíkszeredai Imperial Wet révén, miután korábban a második ligás Gyergyószentmiklósi Inter és az élvonalhoz tartozó FK Székelyudvarhely is búcsúzott.
A csíkiak, mint ismert, az első körben épp az Intert, majd a másodikban a Marosvásárhelyi City’US tartalékcsapatának számító Segesvári Pro-Tineretet ejtették ki. A negyeddöntőben viszont az élvonal elsőségére pályázó Marosvásárhelyi City’US-t kapták ellenfélül.
A találkozót a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában rendezik március 31-én 17 órától. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, míg a győztes bekerül a Final Fourba.
A negyeddöntő párosítása: Con­cordia Chiajna – Galaci Uni­ted, Brassói Coltea (2. ligás) – Jászvásári CSMS, Csíkszeredai Imperial Wet (2. ligás) – Marosvásárhelyi City’US és Dévai Autobergamo – Dunărea Călărasi.

Jászvásárt fogadják
Vasárnap délután 18 órától az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a Jászvásári CSMS-t fogadja hazai környezetben. A Jakab Zoltán által dirigált udvarhelyi csapatnak nagyon fontos a győzelem, hiszen közvetlen riválissal szemben lépnek pályára. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt a jászvásáriak a nyolcadik helyen állnak 25 ponttal, akárcsak az FK. A két csapatot a gólkülönbség választja el, amely a jászvásáriak felé billen.

Előzhet az SZFC
A 15. forduló mérkőzésivel folytatódik a labdarúgó harmadik liga 5-ös csoportja. Az FK Csíkszereda az Almásbalázsháza bajnokságból való kiszállása után szabadnapos, míg a Székelyudvarhelyi FC a Zilahi FC-t fogadja holnap 15 órától. A két csapatot két pont választja el. Amennyiben az SZFC győzni tud, megelőzi aktuális ellenfelét. Az FK jelenleg 22 ponttal hatodik, míg az SZFC 7 ponttal a 13.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek