Sorozatos kudarcok után találtak biztos munkahelyet

342

Egyre gyakrabban lehet olyan cégekkel és ügynökségekkel találkozni, akik külföldi munkát hirdetnek, ajánlanak vagy közvetítenek. A kiutazás körüli izgalmak mellett sokszor elfelejti az ember, hogy egy idegen országban milyen fontos a biztonság, a jó szállás és egy hazai csapat támogatása. A csalók sok esetben kihasználják a kezdeti lelkesedést és ígéretekkel biztatják a munkára vállalkozókat, kiutazásuk után pedig magukra hagyják. Az ehhez hasonló tapasztalatok miatt egyre nehezebb megteremteni a kapcsolatot a jó munkaadók és jó munkavállalók között. A Holland Contracting már a kezdetektől fogva igyekezett biztonságos és megbízható munkahelyeket ajánlani munkásai számára.


Az ügynökség kizárólag Hollandiába közvetít munkát, virágkertészet és mezőgazdaság területén, megbízhatóságuk legjobb fokmérője pedig az, hogy a vállalkozás romániai bemutatkozása óta a munkavállalók száma exponenciálisan növekszik a pozitív tapasztalatoknak köszönhetően. A munkavállalók több mint 90 százaléka már az első sikeres munkavállalást követően elégedetten nyilatkozott a Holland Contracting által biztosított ügyfélkezelésről és a számukra felajánlott munkahelyekről.
A marosbogáti Márton Endre 22 éves, eredetileg három hónapra ment Hollandiába dolgozni, azonban a munkahelyi körülmények, a főnökök pozitív hozzáállása és megbecsülése további maradásra késztette őt. A Hollandiában tapasztalt pozitív légkör, a tisztaság, a stabil gazdasági helyzet miatt úgy döntött, hogy minél több időt szeretne Hollandiában dolgozni, hogy majd megvalósíthassa itthoni terveit. Endre, elmondása szerint, már több országban is szerencsét próbált, és úgy érzi, óriási különbségek vannak egy romániai munkaadó és egy hollandiai vállalat között, azonban hozzátette, hogy sok minden függ a főnök és az alkalmazott személyiségétől is.
A Romániában tapasztalt sorozatos kudarcok miatt döntött úgy a 23 éves sepsiszentgyörgyi Kovács Apollónia, hogy Hollandiában próbál szerencsét. „Már az első beszélgetés meggyőzött arról, hogy jól döntök, ha a Holland Contractingot választom. Elsősorban az volt nekem a legfontosabb, hogy magyar koordinátor legyen a cégnél, ha bármi gond van, tudjam elmondani az anyanyelvemen, és ne kelljen keressem a szavakat angolul. Elvárásom a cég felé csak annyi volt, hogy komoly legyen és tartsa magát az ígértekhez. Úgy vélem, ez egy korrekt cég és közösség, akik mindent megtesznek azért, hogy a munkavállalók jól érezzék itt magukat, ha már ilyen távol vannak az otthonuktól.” Az ország valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva mindig is vonzotta, azonban elmondása szerint még elvárásainál is többet nyújtott szakmai és emberi szempontból is Hollandia, ezeknek köszönhetően más ember lett, más mentalitással, gondolkodásmóddal. Apollónia szerint kockáztatni kell, mert aki kockáztat és kimozdul a biztonsági zónájából a bizonytalanba, az már nyertes! Személyes mottója: Ne félj, légy bátor és tedd meg az első lépést! A többi jön magától.
A Holland Contracting magyar nyelven beszélő képviselői minden érdeklődőt örömmel fogadnak Marosvásárhelyen, a Bolyai utca 1/A szám alatt, illetve lehet jelentkezni a 0770–764901-es telefonszámon vagy a www.hollandcontracting.ro weboldalon is. (x)

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek