Símaraton, harmincötödször

77

A hónap közepén immár harmincötödik alkalommal rendezik meg a hagyományos Mindannyiunk egészségére nevet viselő símaratont. A viadalnak a hargitafürdői sífutó- és biatlonpálya ad otthont.

Február 17-én harmincötödik alkalommal kerül sor a hagyományos símaratonra, amely a Mindannyiunk egészségére nevet viseli. A síversenyt a Hargita Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság a Hargita Megyei Sí- és Biatlon Egyesület közreműködésével szervezi Hargitafürdőn. A szervezők közlése szerint a pálya hossza 5 és 8 kilométer lesz, a résztvevők a hargitafürdői biatlonpályán a korcsoportjuktól függően hat vagy három kört tesznek majd meg.
Nevezni a megyei sport- és ifjúsági igazgatóság székhelyén (Csíkszereda, Hősök u. 7. szám) lehet hétköznap 9 és 15 óra között, vagy a verseny napján a helyszínen 8 és 9.45 között lehet. A versenyen leigazolt és amatőr sportolók is részt vehetnek, összetettben és minden korcsoportban – mind a nőknél, mind a férfiaknál – az első három helyezettet éremmel, kupával és oklevéllel díjazzák. Különdíjban részesül a legtávolabbról érkező, a legfiatalabb és a legidősebb női és férfi versenyző, a legnépesebb részt vevő család, a legtöbb résztvevőt adó intézmény, valamint azok, akik retró felszerelést használva teljesítik a távot. Bővebb információkkal a 0266–371772-es telefonszámon szolgálnak. Azokat a sízőket, akik előzetesen igénylik a versenyhelyszínre való szállítást, szombaton, február 17-én reggel 8 órakor autóbusz fogja kivinni Hargitafürdőre. A busz az Öt kutya vendéglő elől indul majd.
A korosztályok: 10 év alattiak; 11-12; 13-14; 15-16; 17-20; 21-30; 31-40; 41-50; 51-60; 61-65; 66-77 évesek; 77 évnél idősebbek. A 15 és 50 év közöttiek hat, 14 éves korig, illetve az 51 évnél idősebbek három kört kell teljesítsenek a hargitafürdői biatlonpályán.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek