vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Simán nyert az FK Jászvárosban

Nem okozott gondot az FK Szé­kelyudvarhely teremlabdarúgó-csapatának a CSM Poli Iaşi legyőzése a román élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában és könnyedén hozták el a három pontot. Szécsi Barna két perc alatt ért el mesterhármast.

Kupa után bajnoki fordulót rendeztek a román teremlabdarúgó-bajnok­ságban, amely során az FK Szé­kelyudvarhely a CSM Poli Iași vendége volt. Jakab Zoltán együttesének célja a három pont megszerzése volt, hogy továbbra is az élbolyban maradjon.
Az összecsapás nem hozott nagy izgalmakat és csupán az első tíz perc volt kiegyensúlyozott, onnan kezdve beindult az udvarhelyi gépezet, egymás után lőtték a gólokat. Miklós Tamás jegyezte az első találatot, Szőcs László a másodikat, ezt követte Szécsi Barna mesterhármasa, amelyet mindössze két perc alatt ért el. Mihály Zoltán értékesített kisbüntetője azt eredményezte, hogy 6–0-ra vezettek a szünetben.
A második felvonásban sem tétlenkedtek az udvarhelyi fut­salosok, kihasználták, hogy a házigazdák mezőnyjátékosra cserélték kapusukat. Az előnyük fokozatosan nőtt, elérte a tízet is a 36. percben. Ezután jött csak a szépítés. Ennek ellenére az utolsó gólt az FK jegyezte, így két számjegyű lett a lefújáskor a különbség.
Az FK Székelyudvarhely az élmezőnyben maradt, míg a soron következő találkozójukat hétvégén a Románia-kupa kiírásában játsszák: a negyeddöntőben a Segesvári Pro Tineret otthonában vendégeskednek.
Az FK jelen pillanatban a második helyre lépett előre 35 ponttal, hárommal kevesebbet szerezve, mint a listavezető Galaci United. Utánuk következik egy-egy meccsel kevesebbet letudva a Dévai Autobergamo, illetve a Temesvári Informatica 34, illetve 33 ponttal. A forduló rangadóját tegnap este rendezték, amelyen a Temesvár a Marosvásárhelyi City’US-t fogadta. A találkozó lapzárta után ért véget.
Eredmény: CSM Poli Iași – FK Székelyudvarhely 1–11 (0–6) /az FK gólszerzői: Miklós Tamás (11., 36.), Szőcs László (11., 26.), Szécsi Barna (13., 13., 15.), Mihály Zoltán (16.), Mánya Szabolcs (24., 39.), Bíró Attila (32.)/.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb