Sima Sportklub-diadal

34

Első olyan idegenbeli túráját zárta a Csíkszeredai Sportklub a jégkorong Erste Ligában, amelyben minden meccsét hozta és maximális pontszámmal a zsákban térhetett haza. Hétfő késő este ennek kárát a Dunaújvárosi Acélbikák látták.

Három mérkőzéséből kettőt megnyert a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Ligában a harmadik idegenbeli túráján, amelyet a papíron legnehezebb ellenfél, a Dunaújvárosi Acélbikák elleni meccs zárta. Az újvárosiakat sérüléshullám tizedelte a meccs előtt, így nagyon egyoldalú lett a találkozó. A Sportklub az első felvonásban lerohanta ellenfelét és háromgólos előnyre tett szert, hogy a második elején újabb góllal már négy legyen közte. Ekkor a kék-fehérek kényelmes tempóra váltottak, és ez visszafelé sült el: a hazaiak feljöttek mínusz kettőre. Az utolsó felvonásra viszont helyreállt a világ rendje és a csíkiak kényük-kedvük szerint szerezték az újabb gólokat, hogy végül 8–2-es diadalt arassanak.
A hétvégén már hazai pályán játszanak a csíkiak, akárcsak a Gyergyói Hoki Klub. Pénteken a Schiller-Vasas SC, míg vasárnap a Vienna Capitals II.-t fogadják, a gyergyóiak pedig fordított felállásban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek