Sikeresen szerepeltek a Sapientia – EMTE hallgatói

154

Befejeződtek a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) szekcióülései, amelyeken a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet 30 hallgató képviselte, akik közül kilencet díjaztak.

Tizenkét hallgató az Agrártudományi, 6 a Műszaki tudományi, 4 a Biológia, 3 a Kémia és vegyészmérnöki, 1 a Had- és rendészettudományi, 2 a Társadalomtudományi, és egy-egy hallgató a Humántudományi valamint az Állam- és jogtudományi szekciókban mutatta be dolgozatát. A Sapientia – EMTE kilenc hallgatóját I., III. vagy különdíjjal jutalmazták.
Az Agrártudományi Szekcióban a Széchenyi István Egyetemen, Mosonmagyaróváron a Sa­pientia – EMTE 4 hallgatóját különdíjjal jutalmazták: Kedves Al­fonz, környezetbiotechnológiai tagozat, vezetőtanára dr. Ráduly Bo­tond adjunktus; Rápó Eszter, környezettechnológia tagozat, vezetőtanára dr. Tonk Szende Ágnes adjunktus; Salamon Pál, állatgenetikai és biotechnológia tagozat, vezetőtanára dr. Orbán Csongor adjunktus; Tófalvi Barna, növényvédelmi tagozat, témavezetők dr. Bálint János adjunktus és dr. Balog Adalbert egyetemi tanár.
A Társadalomtudományi Szek­cióban az Eötvös Loránd Tu­dományegyetem Társadalomtu­dományi Karán Teleki Csongor Tibor részesült különdíjban poli­ti­katudományi dolgozatával, témavezetője dr. Murádin János Kristóf adjunktus volt.
A Kémiai és Vegyipari Szekcióban a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karán Kántor Izolda ért el harmadik helyezést, vezetőtanára dr. Zsigmond Andrea adjunktus.
A Műszaki Tudományi Szekcióban a Dunaújvárosi Egyetemen két Sapientia – EMTE hallgató is első helyezést ért el: Madarász Róbert Rossi, elektrotechnika, villamos energetika tagozat, vezetőtanára dr. Kelemen András adjunktus, és Gyéresi Hunor-András, gépgyártástudomány és technológiai berendezések tagozat, vezetőtanára dr. Máté Márton docens.
A Had- és Rendészettudományi Szekciójában, Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Moni Róbert első helyet ért el, vezetőtanára dr. Bakó László adjunktus volt.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek