Sikeres volt a közönségtalálkozó

36

A Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesület, illetve a Csíkszeredai Sportklub szervezésében közönségtalálkozóra került sor amelyen a felnőtt jégkorongcsapat tagjai dedikáltak mezeket, szurkolói kártyákat, illetve a szurkolók által begyűjtött relikviákat. Bajnokcsapat-fogadtatásban volt részük.

Kicsik és nagyok álltak sorba az aláírásokért Fotó: László Róbert
Kicsik és nagyok álltak sorba az aláírásokért Fotó: László Róbert

Kicsik és nagyok tolongtak tegnap délután a Csíkszeredai Sportklub protokolltermében, ahol a felnőtt jégkorongcsapat tagjai dedikálták a szurkolók által begyűjtött relikviákat. A Csíkszeredai Sportklub, illetve a Szurkolók Egyesülete közös szervezésében lezajlott akción a csapat összes tagja megjelent, akárcsak a szakmai stáb, továbbá jelen voltak a klub idegenlégiósai, illetve Artur Oktyabrjov vezetőedző is.
A remek hangulatú eseményen a szurkolók újfent találkozhattak kedvenceikkel, de leginkább az ifjabb generáció volt elragadtatva, akik sorokba rendeződve várták a sportolókat.
Ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy az egész csapat együtt legyen, hiszen a légiósok utaznak haza, míg a Divízió I/B csoportos világbajnokságra készülő romániai válogatottba többen is behívót kaptak. Idetartozó információ, hogy a válogatott szövetségi kapitányának Artur Oktyabrjo­vot nevezte ki a Román Jégkorong Szövetség, aki a felkérést el is fogadta.
Ezzel kapcsolatosan az orosz edző megjegyezte, a válogatott célja, hogy bent maradjon ebben az értékcsoportban és tisztességgel helytálljon. Hozzátette, már kapott egy listát, hogy kikre lehet számítani, de a Horvátországba utazó keretről később döntenek.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek