Sikeres évet zárt az intézmény: Szabadtéri szilvesztert szerveznek

33

Koncerttel, tűzijátékkal és nyereményekkel búcsúztatják az évet                                                    Fotó: Lázár Hajnal

Szilveszteri ünnepségre hívják mindazokat, akik Gyergyó­szentmiklóson búcsúztatják az óévet. Akár az előző esztendőkben, ezúttal is lesz koncert, tűzijáték, ugyanakkor értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a résztvevők.

Gyergyószentmiklós önkormányzata és a művelődési központ a korábbi évekhez hasonlóan szabadtéri szilveszteri bulit szervez a művelődési ház előtti téren. Fórika Sebestyén, a művelődési ház igazgatója azt mondta, szeretettel várnak mindenkit, hogy közösen búcsúztassák az óévet és köszöntsék az új esztendőt.
A rendezvény negyed 12-kor a gyergyószentmiklósi Story Time koncertjével kezdődik. Éjfél előtt a város elöljárói mondanak rövid köszöntőt, éjfélkor idén is lesz tűzijáték. A szervezők arra kérik a résztvevőket, csak hivatalosan engedélyezett, biztonságos pirotechnikai eszközöket használjanak, és figyeljenek arra is, hogy ne veszélyeztessék az ünneplőket.
Ezúttal sem marad el a tombolasorsolás, amelyen értékes nyereményeket lehet nyerni, a legszerencsésebb résztvevő pedig ezúttal is újévi malacot vihet haza. A tombola ingyenes, a helyszínen osztják majd a szervezők, s arra kérik az ünneplőket, fogadják el, keressék a tombolát, hogy esélyük legyen nyerni.
Az ünneplés éjfél után is folytatódik. A szervezők azt tapasztalták, évről évre többen vesznek részt a szabadtéri szilveszteri bulin, s az időjárás függvényében szívesen maradnak hosszabb ideig is kint, így az együttes addig folytatja a koncertet, amíg tart az érdeklődés.
Fórika Sebestyén elmondta azt is, a 2019-es évre visszatekintve, a művelődési központ hálával tartozik azoknak az intézményeknek, egyesületeknek, szervezeteknek, amelyek évről évre partnerséget vállalnak a különféle

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek